Piekeren groepstraining - cursus

Psychologisch centrum temse

Groepspraktijk psychologen


Groepstraining - cursus: "Piekeren".


Het Psychologisch Centrum Temse biedt deze training aan in groep,  waarbij je anders leert denken om zo het effect van je piekergedachten te verminderen en op die manier ook dagelijkse stress aan te pakken.

Uit wetenschappelijk onderzoek wordt aangetoond dat mensen die vaak piekeren, meer risico lopen op depressie en bepaalde angststoornissen (Watkins, 2008). Mensen kunnen zichzelf dus ‘ziek piekeren’. Piekeren is een vorm van herhaald negatief denken.

Maar er bestaat ook goed nieuws: een tijdige aanpak van het piekeren neemt het risico op stress, angst en depressie in hoge mate af (Topper, 2014; Topper, Emmelkamp, & Ehring, 2010; Topper, Emmelkamp, Watkins, & Ehring, 2014).


Heb je soms last van piekergedachten? Merk je dat je telkens lange tijd over dezelfde onderwerpen nadenkt zonder dat het je iets oplevert? Zorgen deze gedachten er voor dat je je slecht voelt? Zou je graag op een andere manier willen omgaan met stressvolle gebeurtenissen?


Deze training is gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen !


Praktische informatie:

Doelgroep: (jong)volwassenen die problemen ondervinden door het gepieker én die hun piekergedachten willen verminderen.

3 sessies van 1u30, telkens van 19u15 tot 20u45

De sessies gaan door op 02/10, 09/10 & 16/10

Kostprijs:  € 175,00 voor de 3 sessies in totaal (drank en cursusmateriaal inbegrepen)


Trainer:

Klinische psychologe en ACT-therapeute, Mevr. Baeten Inez


Inschrijven of extra informatie?

Inschrijven of extra informatie kan u verkrijgen telefonisch (0487/95 80 07) of via email naar inez@psychologischcentrumtemse.be

Nadien krijgt u een email met alle bijkomende praktische informatie. Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

Let op: inschrijvingen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap.Copyright @ All Rights Reserved