Doelgroepen

Al onze psychologen zijn Master in de Klinische Psychologie, daarnaast is er een diversiteit in specialisatieopleidingen en ervaring. Alle Psychologen zijn lid van de Belgische Federatie Psychologen en/of lid van de Vlaamse Vereniging Klinisch Psychologen en zijn erkend door de Psychologencommissie.
De aanpak van elke psycholoog verschilt. Elke psycholoog vertrekt immers vanuit zijn of haar ervaring of opleiding, maar ook vanuit zijn of haar eigen persoonlijkheid. Het is belangrijk om te kijken of jouw persoonlijkheid of jouw probleem aansluit bij de psycholoog  in kwestie. Op basis van een eerste gesprek kan de psycholoog wel aanvoelen of je misschien niet beter geholpen bent door een collega binnen de praktijk of binnen het netwerk.

We onderhouden nauwe contacten met andere, aanvullende disciplines (psychiaters, kinderpsychiaters, therapeuten, voedingsdeskundigen,…) uit de regio Waasland om het zorgaanbod te optimaliseren. Indien nodig of gewenst zorgen wij voor een efficiënte doorverwijzing.