Nancy Gerlo
Contact

Psychologisch centrum temse

Groepspraktijk psychologen

NANCY GERLO


Ik ben Nancy, afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de UGent.

Na mijn studies deed ik werkervaring op binnen psychiatrie, verslavingszorg en begeleiding van pleeggezinnen.

 

Momenteel ben ik naast mijn werk als zelfstandig psycholoog, ook werkzaam binnen de drughulpverlening waar ik cliënten individueel begeleid voor verslaving aan illegale middelen/medicatie, vaak in combinatie met psychische kwetsbaarheden.

 

Als psycholoog begeleid ik adolescenten en volwassenen vanuit een cliëntgericht kader, met de nodige authenticiteit en empathie. Dit wil zeggen dat ik steeds zal kiezen voor begeleiding op maat, vertrekkende vanuit de hulpvraag die iemand stelt. Vastzitten op bepaalde domeinen in je leven (werk, familie, vriendschappen) of struikelen over bepaalde thema’s en levensvragen zijn hier een voorbeeld van. Vanuit het geloof in de zelfsturende kracht die iemand bezit, zal er in de begeleiding een spiegel worden voorgehouden en samen gezocht worden naar mogelijke uitwegen. Terugkerende patronen worden onder de loep genomen worden waardoor inzicht, groei en verandering kan ontstaan.

 

Als psycholoog vind ik het belangrijk om te blijven bijscholen. Daarom volgde ik de opleiding interculturele hulpverlening te Antwerpen (Thomas More, 2018) en zal ik dit jaar ook mijn diploma van het postgraduaat seksuologische hulpverlening in ontvangst nemen (UCLL, 2019).

 

Begeleiding van adolescenten en volwassenen:

  • Angst en stemmingsklachten (negatieve gedachten, depressie,…)
  • Hoogsensitiviteit
  • Zingevingsvragen/innerlijk conflict
  • Laag zelfvertrouwen/zelfbeeld
  • Rouw en verdriet
  • Relationele problemen
  • Terugkerende patronen
  • Seksuele en relationele moeilijkheden/klachten


Diploma's:

Master in de Psychologie (UGent)

Interculturele hulpverlening te Antwerpen (Thomas More, 2018)

Postgraduaat seksuologische hulpverlening (UCLL, 2019)


Wens je meer info?

nancy@psychologischcentrumtemse.be
Een psycholoog is iemand met een universitair Master diploma in de psychologie. Elke psycholoog heeft dus dezelfde basisopleiding genoten. Dit is een wettelijk beschermde titel, dus niet iedereen kan zich zomaar 'psycholoog' noemen. Een klinisch psycholoog is een psycholoog gespecialiseerd in de geestelijke gezondheidszorg.Copyright @ All Rights Reserved